Team

Een vast team aan dierenartsen en dierenarts assistentes staan voor uw klaar! Voor meer info kunt u op de foto's klikken

Hans Walder

Dierenarts

Sluiten image01

Hans Walder Dierenarts

Sinds 1991 ben ik werkzaam bij deze dierenartsenpraktijk. Aanvankelijk samen met Sake de Vries, in 2001 heb ik met Klaartje Dulfer de praktijk van hem overgenomen, waarna wij in 2004 met de praktijk in Ouderkerk a/d Amstel gefuseerd zijn tot de huidige praktijk. In het dagelijkse werk houd ik mij voornamelijk bezig met de gezelschapsdieren, drie dagen per week ben ik werkzaam op de kliniek,waarvan op maandag en woensdag in Vinkeveen en vrijdags in Loenen a/d Vecht . Een dag in de week ga ik de buitenpraktijk in. Ik beleef veel plezier aan het observeren van dieren en vind het leuk het dier en zijn eigenaar samen te zien. Mijn interesse ligt in het onderzoeken en oplossen van een diergezondheidsprobleem. Natuurlijk begint het allemaal met het zo goed mogelijk voorkomen van deze problemen.

Klaartje Dulfer

Dierenarts

Sluiten image01

Klaartje Dulfer Dierenarts

Ik ben Klaartje Dulfer, sinds 1 januari 2001 ben ik samen met Hans Walder gestart met de praktijk Vecht en Venen. Als dierenarts ben ik afgestudeerd in 1994 en toen meteen op de Zuid-Hollandse eilanden gestart als allround dierenarts. Mijn echtgenoot was als veehouder gebonden aan het gebied rond Abcoude en zo besloot ik al snel hier een baan te gaan zoeken. In Abcoude kon ik parttime aan het werk en voor de rest werkte ik nog elders. Inmiddels zijn er 3 meiden in ons gezin en is de praktijk in Vinkeveen en Abcoude een goede werkplek geworden. Ik ben nog steeds allround georiënteerd, want dat maakt ons werk juist zo aantrekkelijk. Binnen onze praktijk houd ik mij dus bezig met gezelschapsdieren, juist voor het contact met mens en dier dat erg belangrijk is. Maar ook het op stap gaan ‘de boer op ‘ vind ik heerlijk. Paarden, kleine herkauwers en de koeien (gecertificeerd) en verder alle andere dieren hebben mijn belangstelling. Mijn specialisatie is het echografisch onderzoek bij gezelschapsdieren. Mijn doelstelling binnen de Diergeneeskunde is dat ik graag wil helpen om problemen en ziektes van dieren in de eerste lijn goed te begeleiden en op te lossen maar waar nodig de hulp van andere collega’s (o.a. specialisten e.d.) te adviseren. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag in Abcoude, op donderdagavond doe ik spreekuur in Vinkeveen. Op vrijdag werk ik in de landbouwhuisdieren.

Ellen Go

Dierenarts

Sluiten image01

Ellen Go Dierenarts

Dierenarts zijn in een gemengde praktijk, zoals de praktijk in Vinkeveen is mij op het lijf geschreven. Door meerdere diersoorten te behandelen ontdek je steeds meer de grote lijnen: Hoe verloopt de geboorte bij een hond, wat kan er gebeuren bij de geboorte van een paard, wat zijn de overeenkomsten, wat zijn de verschillen. Hoe kan ik voor elke eigenaar een antwoord vinden op zijn/ haar diergeneeskundige vraag. Die uitdaging ga ik elke dag weer aan, gebruikmakend van alle informatie die er beschikbaar is via cursussen en andere nascholingsbronnen. Daarnaast is er ook gelukkig nog tijd om er zelf met mijn paard op uit te trekken, meestal in het mooie bos van Lage Vuursche, waar hij vlak bij in een groot weiland staat met zijn vrienden. Ik werk op maandag t/m donderdag in de buitenpraktijk en op de praktijk in Loenen a/d Vecht, op vrijdag ben ik in de kliniek in Vinkeveen.

Mark de Groot

Dierenarts

Sluiten image01

Mark de Groot Dierenarts

Per april 2012 versterk ik het team van dierenartsen. Na mijn afstuderen in 2003 heb ik de eerste jaren gewerkt als practicus in Flevoland en de Wieringermeer. Daarnaast heb ik lesgegeven aan de Veeartsenijschool en gewerkt bij Intervet in het onderzoek naar vaccins. Ik ben altijd bezig geweest met rundvee en de streek is bekend voor mij. Als kind kwam ik veel op een boerderij in de Nes, waar mijn oom werkte. En in mijn studietijd heb ik als melker bij de Bedrijfsverzorging gewerkt. De laatste jaren melk ik slechts af en toe een weekeindje bij kennissen of bij familie in Zevenhoven. Ik houd me vooral bezig met het rundvee en de kleine herkauwers, samen met Henk en Liza. Met mijn vrouw Sandra woon ik in Mijdrecht en hebben we twee dochters.

Liza Dekker

Dierenarts

Sluiten image01

Liza Dekker Dierenarts

Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Amstel, Vecht & Venen. Ik ben met Ant Koopmans meegekomen toen zij ging fuseren met deze praktijk. In 2002 ben ik bij haar gaan werken nadat ik als rundvee/varkensdierenarts was afgestudeerd. Ik houd mij in deze praktijk bezig met varkens, runderen, schapen en paarden. Ik woon in Loenen aan de Vecht waar ik regelmatig wandel met mijn drie kinderen en mijn hond Spijker!

Jessie Claire van Brederode

Dierenarts

Sluiten image01

Jessie Claire van Brederode Dierenarts

Gedurende mijn studie diergeneeskunde heb ik regelmatig mogen invallen als para-veterinair bij dierenartsen Amstel, Vecht en Venen. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in dit geweldige team collega's en ken vele patiëntjes en hun eigenaren goed. Nu mag ik als afgestudeerd gezelschapsdierenarts u van dienst zijn! Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn breed; voortplanting, dermatologie, endocrinologie en interne. Maar ook andere vakgebieden hebben zeker mijn interesse. Graag help ik u met vragen/problemen over de gezondheid en gedrag van uw huisdier. Tijdens mijn studie heb ik tevens de opleiding tot erkend gedragstherapeut voor papegaaien afgerond, wat een uitbreiding is geweest op mijn hobby. Mijn interesse in papegaaien heb ik al sinds mijn jeugd. Ik deel mijn leven dan ook met mijn lieve vriend, vijf fantastische honden en een paar luidruchtige gevleugelde vrienden.

Maartje Pronk

Dierenarts

Sluiten image01

Maartje Pronk Dierenarts

Maartje kwam in 2013 als tijdelijke gezelschapdierenarts, maar is inmiddels een vaste en gewaardeerde collega. Zij werkt op dinsdag en in de kliniek in Vinkeveen.

Dianne Post

Dierenarts

Sluiten image01

Dianne Post Dierenarts

Dianne is sinds 2015 verbonden aan onze praktijk, zij behandelt de Landbouwhuisdieren.

Hiltje Smink

Assistente

Sluiten image01

Hiltje Smink Assistente

Ik werk sinds juli 2002 als fulltime assistente in Vinkeveen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon, administratie, voorraadbeheer en administratieve begeleiding van onze landbouwhuisdieren klanten en dierenartsen. Daarnaast adviseer ik eigenaren bij de aankoop van diverse dieetvoeders en verstrek medicijnen, vlooienmiddelen en overige zaken. Ik werk dus wat meer ‘achter de schermen’, vooral de laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van de regelgeving in de rundveehouderij en het terugdringen van het antibioticagebruik in het algemeen. Om ervoor te zorgen dat we als praktijk voldoen aan alle eisen houd ik deze administratie bij. Zelf woon ik met mijn vriend Duco, hond Dia en onze poezen Trui en Henk in Abcoude en ben ik regelmatig op de manege de Slotruiters waar mijn paard Smurk staat.

Karena Haak

Assistente

Sluiten image01

Karena Haak Assistente

Karena werkt sinds 2002 in de praktijk, als para-veterinair is ze vooral verantwoordelijk voor de operaties, zij bereidt de patienten voor en assisteert bij operaties en het maken van rontgenfoto's. Daarnaast is ze gespecialiseerd op het gebied van tandheelkunde bij de hond, kat en knaagdieren. Ook verzorgt zij onze Facebook site, waar u regelmatig nieuwtjes kunt lezen en aan acties mee kunt doen!

José van Nunen

Assistente

Sluiten image01

José van Nunen Assistente

José is al jaren een vertrouwd gezicht op de praktijk in Vinkeveen en Loenen. Zij is daarnaast afgestudeerd in de Veterinaire Natuurgeneeskunde. Ze woont met haar hond Nube in 's Graveland.

Sandra Zuiderwijk

Assistente

Sluiten image01

Sandra Zuiderwijk Assistente

Sandra is paraveterinair en werkt bij ons sinds 2014. U komt haar vooral tegen aan de balie of in de spreekkamer, maar ook aan de telefoon. Daarnaast zorgt zij voor de dieren die in de opvangruimte zitten en assisteert indien nodig bij operaties. Sandra woont met haar man en 2 dochters in de Kwakel.

Britta Pagen

Praktijk Manager & Assistente

Sluiten image01

Britta Pagen Praktijk Manager & Assistente

Britta zult u meestal tegenkomen in de praktijk in Loenen of Abcoude, maar ook in Vinkeveen is ze actief. Met haar hond Knoxx toert ze dus heel wat af tussen de verschillende vestigingen. Britta verzorgt veel personeelszaken en is net afgestudeerd als praktijk manager. Ze woont met haar vriend, hond en de katten in Loosdrecht.

Daniëlle van Ingen

Assistente

Sluiten image01

Daniëlle van Ingen Assistente

Danielle is onze rots in de branding in de praktijk in abcoude, waar zij al vele jaren werkt, eerst bij Bert Molenaar en nu in het team van DAP Amstel, Vecht En Venen. Daarnaast werkt zij ook in de praktijk in Vinkeveen. Ze woont met haar man en dochter op een boerderij in Baambrugge, en natuurlijk zijn daar ook veel dieren!

Monique Schalk

Administratief medewerker

Sluiten image01

Monique Schalk Administratief medewerker

Monique beheert en verzorgt de boekhouding. Dit doet zij voornamelijk in Westmaas, waar ze woont met haar drie kinderen, haar hond Misty en haar kat Poes.

Fleur Bakker

Assistente

Sluiten image01

Fleur Bakker Assistente

Ik ben Fleur en sinds november 2016 versterk ik het team in Vinkeveen, Abcoude en Loenen. Ik ben 23 jaar en woon samen met mijn kat, 2 hondjes en vriend in Hilversum. Als ik niet aan het werk ben, ben ik bij mijn paard of met de hondjes op stap!